Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Govern obre un expedient de tancament a l'emissora independentista Som Ràdio

La Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, que depèn de la conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació, a mans d'ERC, ha obert un expedient de tancament contra l'emissora independentista i sense ànim de lucre Som Ràdio. El detonant: una denúncia presentada per Ràdio Ciutat de Badalona.

Segons el Govern, Som Ràdio -que va començar a emetre fa tan sols dues setmanes- genera interferències i emet il·legalment en algunes freqüències. Segons ha explicat el president de l'emissora, Flavià Rubio, a Som Notícia, "la ràdio no és pirata, hem contractat una freqüència".

16/09/2010 00:54 Comunicació

Rubio assenyala que "aquestes acusacions són per conscienciar a l’opinió pública amb vista a un futur tancament", ja que el missatge de l’emissora, afirma, no agrada a l’administració autonòmica. Rubio també recorda que el projecte és sense ànim de lucre i que l’expedient "encara ens dóna més força i il·lusió per difondre el nostre missatge". A l’emissora hi treballen voluntàriament desenes de persones que tenen "un exèrcit d’advocats" per fer front a totes les demandes.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid