Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La URV i la Plataforma per la Llengua promocionen el català als Erasmus

La Universitat Rovira i Virgili, fruit de l’acord amb la Plataforma per la Llengua,  distribueix la guia Què és això del català? als estudiants Erasmus.
 
L’acord entre la Plataforma per la Llengua de les comarques tarragonines i el Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili ha permès que enguany tots els estudiants del programa de mobilitat interuniversitari Erasmus disposessin de la guia Què és això del català?. 

14/09/2010 15:43 Llengua

L’International Center –l’òrgan universitari que acull els estudiants internacionals que arriben a la URV– ha estat l’encarregat de distribuir, al llarg de la primera setmana de curs, l’esmentada guia als estudiants Erasmus. La guia "Què és això del català? " elaborada per la Plataforma per la Llengua ha estat editada per l’entitat amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística i de la Generalitat de Catalunya i el Barcelona Centre Universitari, és una guia de 92 pàgines a tot color, en català, anglès i castellà.

A les seves pàgines, els estudiants Erasmus, poden trobar-hi referències a la situació legal de la llengua, al seu pes en el context europeu i a la situació de la llengua en àmbits com la universitat, el carrer o els mitjans de comunicació. Així, s’exposen diverses situacions i àmbits en què els estudiants Erasmus estan en relació amb la llengua catalana, i es complementa amb diverses informacions i interaccions amb persones autòctones. A més a més, també s’hi poden trobar píndoles d’història que ajuden a entendre el país on hauran de viure durant aquest curs acadèmic.

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid