Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions al Sud de l'Albera durant la jornada de vaga del sector públic

Durant la jornada de vaga general del sector públic per protestar contra les retallades socials de caràcter neoliberal imposades i aprovades pel govern espanyol s'han convocat nombroses mobillitzacions al sud de l'Albera.

Els sindicats i organitzacions de l'Esquerra Independentista fan front comú per avançar cap a la vaga general i donar així una resposta contundent i unitària contra els atacs neoliberals que rep la classe treballadora i fer front així als sindicats grocs CCOO i UGT.

 

08/06/2010 00:17 Laboral

 

- Girona (Gironès): a les 12h manifestació unitària amb bloc propi unitari convocat per la CGT, COS i IAC, sortida davant de la sotdelegació de govern (Gran Via Jaume I), fins la Plaça del Vi. A la tarda, a les 19h  des de l'oficina de correus de  la Gran Via de Jaume I fins la Plaça del Vi, manifestació unitària.

- Barcelona (Barcelonès): a les 19h als jardinets de Gràcia, al bloc unitari de l'Esquerra Independentista del Barcelonès, marxant fins la Plaça de Catalunya, sota el lema "Lluitant aturarem les retallades"

- Lleida (Segrià): A les 18 h. a la convocatòria de les organitzacions anticapitalistes de la ciutat (CGT, CAJEI, CUP, etc.) a la Plaça Víctor Siurana, davant del rectorat de la Universitat

- Tarragona (Tarragonès): a les 12h amb el bloc unitari convocat per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (sortida des de l'ajuntament a la plaça de la Font, fins la plaça Tàrraco a la sotdelegació del govern)

- Tortosa (Baix Ebre): a les 11h als Serveis Territorials d'ensenyament de les Terres de l'Ebre (C/ Providència) i a les 12h a la manifestació unitària.

- Castelló de la Plana (Plana Alta): A les 19h a la Plaça de la Farola.

- València (Horta): a les 18h30 a la porta de l'FNAC a la Plaça de Sant Agustí, per marxar amb bloc propi sortint de la Plaça a les 19h.

Alacant (Alacantí): A les 19h a les escales de l'IES Jorge Juan.

Palma (Mallorca): a les 19h a la plaça "d'espanya"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid