Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els municipis de les comarques del Pallars Sobirà i Pallars Jussà s'estrenen el 25A

Pallars Jussà: La Torre de Capdella, Tremp, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur, Conca de Dalt, Senterarda i al Pallars Sobirà:  Sort, Farrera, Alt Àneu, la Guingueta d'Àneu, Esterri d'Àneu
La plataforma Lo Pallars Decideix promou les consultes a les dues comarques i ofereix suport a les comissions locals.

20/04/2010 17:08 Política
El passat 27 de desembre es va celebrar al Comú de Particulars de La Pobla de Segur l’assemblea constituent de la plataforma ciutadana “Lo Pallars decideix”, amb l’objectiu de promoure l’organització de consultes sobre la independència als municipis del Pallars i oferir suport a les comissions locals que es puguin crear. Amb l’assistència de representants de diferents entitats de les dues comarques.
 
D'ençà la presentació s'han fet nombroses actes i campanyes d'agitació amb la peenjada de pancartes i cartells arreu dels municipis de les dues comarques.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid