Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones es manifesten contra la corrupció a Palma

És la tercera manifestació que es fa a Palma d'aquestes característques d'ençà el passat mes de desembre. Fa une setmanes, una cadena humana va envoltar les seus més importants de les institucions de les Illes a Palma.
Més de tres mil persones, segons diverses fonts periodístiques i unes vuit mil segons la Plataforma ciutadana, s'han manifestat aquest tarde pels carrers de Palma sota el lema "Contra la corrupció: Participació ciutadana"

Manifest de Maulets Mallorca

20/03/2010 19:39 Política

La Marxa estava convocada per la Plataforma per la Dignificació de la Democràcia i Contra la Corrupció amb el suport de més de 120 entitats.

"Una classe de nous-rics sense escrúpols, mancats de sensibilitat social i mediambiental han fet un mal que, si no l’aturam amb tot el pes de la llei, podria esdevenir irreversible. Des d’aquestes pàgines ens afegim a les exigències de tants i tants sectors de la societat civil de la nostra terra demanant un increment de tots els recursos tècnics, econòmics i humans per donar suport a la Fiscalia Anticorrupció en aquesta tasca de salut pública que esperam que només hagi començat", Miquel López Crespí

Maulets Mallorca. Manifest

Davant els flagrants casos de corrupció  que afecten a gran part de l'anomenada "classe política" de Mallorca, Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, no podem fer altra cosa que sumar-nos a la manifestació convocada el 20 de Març amb el lema: Contra la corrupció, participació  ciutadana.
 
La corrupció és ja un fet intrínsec del model econòmic que patim a la nostra illa, amb un sistema basat en l'abús de poder, la màfia del ciment que especula amb el nostre entorn natural i en convertir-nos en el balneari d'Europa a qualsevol preu. Ara, però, tant Maria Antònia Munar com Jaume Matas, símbols d'aquell govern PP-UM que tant enfora va gosar en els seus atacs contra la nostra terra, la nostra societat i la nostra cultura, omplen portades de diaris amb els seus casos de corrupció. Situacions com aquesta no fan sinó demostrar que la corrupció no és un fet ocasional a la nostra illa: és un dels pilars que aguanten la complicitat entre els polítics i els sectors econòmics (hosteleria, construcció, etc.) que realment governen, seguint els seus propis criteris antisocials i el seu propi benefici.
 
Resulta que ara, en temps de crisi capitalista, quan l'atur puja, les hipoteques ofeguen les nostres famílies i polítics, sindicats grocs i patronal es posen d'acord per llançar nous atacs contra els i les treballadores en forma de reformes laborals, descobrim fins a quin punt aquests representants polítics tenen un total menyspreu pels ciutadans que els han votat. Matas i Munar són només el cap visible d'una "classe política" a la que li cau la màscara i es mostra tal com és: una màfia preocupada pels seus sous desorbitats, els seus privilegis i les seves ànsies de poder.  
 
Maulets, com tota l'Esquerra Independentista, proposam superar el model parlamentari defensat per partits com PP, PSOE, UM, PSM i Esquerra Unida. Els ciutadans, com hem demostrat en iniciatives com aquesta mobilització, som perfectament capaços de fer política d'una forma més directa i més participativa. L'autèntica veu dels ciutadans són els Moviments Socials i només la nostra unió, al marge de polítics professionals que venen a canvi de poder les nostres aspiracions de millora, pot aconseguir canviar les coses. Cal avançar cap a la construcció d'aquesta Unitat Popular que faci política cap a una autèntica democràcia on la màxima prioritat sigui la participació directa i els interessos dels i les treballadores.
 
El Jovent Independentista i Revolucionari seguirem lluitant amb tota la nostra força i il·lusió contra aquesta classe política podrida i corrupta. No permetrem que els culpables quedin impunes i que aquests lladres es riguin del poble que els ha votat.
 
 
Contra la corrupció, la força del jovent!

Per saber-ne més:

Manifestació a Palma "Contra la Corrupció: Participació ciutadana" Llibertat.cat

L'Assemblea de moviments socials de Mallorca dóna suport a la manifestació contra la corrupció  Llibertat.cat

Una nova manifestació contra la corrupció pel 20 de març a Palma  Llibertat.cat

Una cadena humana encercla les tres institucions de les Illes a Palma contra la corrupció Llibertat.cat

Cadena humana contra la corrupció a Palma  Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid