Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a Palma "Contra la Corrupció: Participació ciutadana"

Avui a les 18h a la plaça d’Espanya i d’aquí s’iniciarà la marxa fins a la Plaça de Cort, pel Carrer de Sant Miquel, Plaça Major i Colom.
La crisi democràtica, la indignació davant dels nombrosos casos de corrupció i la necessitat d’articular la protesta ciutadana, ha motivat la Plataforma ciutadana a convocar una nova manifestació després d'haver-se fet fa uns dies la cadena humana. (llegiu el bloc de Miquel López Crespí)

20/03/2010 09:37 Política
Els promotors d’aqueta Plataforma (integrada entre d’altres per FAAVV, STEI-i, OCB, GOB, Fòrum Ciutadà, Lobby de Dones, Arca, Amics i Amigues de Son Sardina, Gent de Marratxí, etc..) pretenem unir més veus contra la corrupció i per això la data triada dóna l’oportunitat de comptar amb més participació, tant de Palma com dels pobles de Mallorca.
 
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid