Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Exalcalde de l'Ametlla: «No som els únics que rebíem diners de Millet per pagar les campanyes»

L'exalcalde de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), Albert Palay, ha afirmat aquest divendres que Fèlix Millet pagava part de les campanyes electorals dels partits de la localitat. En declaracions a El 9 Nou, Palay ha dit que ells no eren els únics que rebien donacions legals de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i ha negat haver cobrat per requalificar la finca dels Avellaners de Can Plandolit. Palay ha declarat que el seu grup, el Grup d'Independents de l'Ametlla (GIA), no era l'únic que rebia les ajudes legals de Millet per finançar les despeses de les campanyes electorals: 'Ens en donava a nosaltres i a tots els d'aquí', ha destacat.

 

30/10/2009 15:10 Política
Millet Millet

D'altra banda, Palay ha negat haver rebut diners de Millet per la requalificació dels Avellaners de Can Plandolit: 'Es va fer la mínima requalificació per poder fer unes actuacions que ens feien falta al poble', ha explicat Palay a El 9 Nou. A més, ha criticat, en referència a l'actual equip de govern (PSC-AIA), que 'qui ha posat més habitatges en aquell sector hauria d'explicar el perquè'.
 
Per saber-ne més
 
Morir a la Jonquera, robar al Palau - Opinió David Fernàndez 

Els Millets no són el problema - Opinió Adam Majó

Una cosa que hi ha allà al darrere - Opinió Vicent Partal

Barcelona Connection: les clavegueres de l'oasi - Abel caldera

Es ventilen les intrigues i corrupcions d'Àngel Colom - Llibertat.cat

Uns veïns rebategen la plaça Lluís Millet per la de "Fèlix Billet" - Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid