Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets presenta la campanya "Que la crisi la paguin els bancs" a Figueres

El proper dissabte, Maulets de l'Empordà presentarà la campanya "que la crisi la paguin els bancs" a Figueres. L'acte que començarà a les 8 del vespre, es realitzarà a la zona de les barraques, concretament a la barraca de Maulets. En Carles B., economista, politòleg i militant de Maulets La Plana, ens presentarà el document d'anàlisi de la crisi que ha realitzat Maulets. Durant la xerrada, també es presentaran els propers actes i accions que té pensat organitzar l'assemblea local de Maulets i que aniran encaminats a desemmascarar el sistema capitalista com a causant de la crisi actual i a exposar alternatives per sortir de la crisi.

27/04/2009 03:08 Política

mfDurant aquests dies han realitzat una campanya d'agitació a la ciuta de Figueres

 

 

 

 

 

Actes i accions de denúncia de la crisi capitalista de l'AJSC

Des de fa ja quasi un mes l'Assemblea de Joves de Sant Cugat del Vallès (AJSC) han donat per encetada una nova dinàmica de lluita encarada a denunciar les causes i repercussions que la crisi capitalista està tenint entre les classes populars i especialment entre els i les joves. Així doncs amb una xerrada i amb la realització de dos petits murals donem per encetada una dinàmica que s'estendrà en el temps amb l'objectiu de denunciar les causes i conseqüències que el capitalisme i la seva crisi té i tindrà entre joves i treballadors en general.

Actes i accions duts a terme fins ara:

mural_crisi

29 de març: Petit mural al carrer Major amb el lema: "Mai tan pocs van robar tant a tants! Capitalisme és crisi!".

 

 

 

 


Actes i accions de denúncia de la crisi capitalista de l'AJSC 20 d'abril: Xerrada sota el títol "Idees per entendre la crisi i les conseqüències econòmiques" organitzada amb la Candidatura d'Unitat Popular, i amb Víctor López (militant d'Endavant) i Luís Prieto (sindicalista de l'empresa Delphy) com a ponents. Els ponents exposen a la vintena d'assistents les principals causes de la crisi i expliquen com treballadors i joves l'estan pagant de valent. Posen sobre la taula la necessitat d'organitzar-se i lluitar per tal d'oferir alternatives al sistema capitalista.



24 d'abril:
Petit mural al carrer Solà amb el lema: "1000 aturats cada dia a Catalunya! Capitalisme és crisi!".

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid