Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixistes.org recupera un reportatge de Canal 9 sobre l'assassinat de Guillem Agulló

Antifeixistes.org es fa ressò a la seva plana web de l'acte previst per al proper 16 de desembre a Burjassot que organitza la Comissió 15 anys sense Guillem Agulló. Aprofitant la ocasió, el col·lectiu aprofita per a presentar el seu nou canal al youtube, on recuperen el reportatge de Canal 9 sobre el cas Guillem Agulló, "En mans de la justícia", emès l'any 1995 dins del programa Dossiers mentre es celebrava el judici contra el seus assassins.

12/12/2008 21:27 Política
L'acte previst per al dia 16 farà un recorregut per les lluites dels darrers 70 anys per les llibertats i contra la barbàrie feixista, durant la Guerra Civil i la Dictadura, durant la Transició i la Batalla de València, fins els dies actuals, on encara es manté el pols contra les idees destructives i excloents que tanta mort i misèria han sembrat. L'acte comptarà amb la participació de personatges i entitats que han lluitat al llarg del temps, així com testimonis de les víctimes i mostres de solidaritat des d'altres parts del planeta, que homenatjaran els qui han patit la violència feixista. Cartell de l'acte a Burjassot. 16-D
Les entrades poden adquirir-se de manera anticipada al Centre Social Terra de Benimaclet o bé al Centre de Cultura Contemporània Octubre al preu de 10 euros (12 euros a guixeta). També poden reservar-se a través de correu electrònic tal com informa la organització, que avisa de l'aforament limitat del recinte.
Per saber-ne més:
Homenatge Antifeixista - Web de l'acte del 16 de desembre a Burjassot
Homenatge Antifeixista - Especial Antifeixistes.org

Editorial de Llibertat.cat
Opinió:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid