Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La crida de la CUP de Vilanova i la Geltrú contra el desgavell de RENFE aplega més de 200 persones

A les 6 de la tarda, més de dues-centes persones van acudir a la Plaça de la Vila de la capital del Garraf per respondre a la crida de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilanova i la Geltrú a mobilitzar-se contra el desgavell de RENFE sota el lema "Al Garraf, n'estem farts! Exigim respnsabilitats!". El regidor de la CUP, Eduard Pinilla, va encapçalar la marxa, junt amb altres miliants de la formació. Entre els assistents, també s'hi trobava una nodrida representació d'UM-9 de Ribes i alguns dels seus regidors.

 

04/11/2007 20:09 Política

La manifestació va recórrer la Rambla Principal, la de la Pau i el carrer del Forn del Vidre fins a l'Estació, on els manifestants van traspassar les tanques per concentrar-se a les mateixes andanes interiors del recinte.

Allí mateix, un portaveu de la CUP va llegir el manifest elaborat per la Candidatura d'Unitat Popular, on es ressaltava l'enuig de la població de Vilanova i del Garraf en general front el tracte menyspreant del Govern espanyol. En aquest sentit, la candidatura municipal de l'Esquerra Independentista ha confeccionat una sèrie de peticions al Govern Espanyol, com a mesura de "desgreuge envers el mal que s'ha ocasionat als treballadors i treballadores de Vilanova i la Geltrú".

La CUP pretén portar aquestes demandes al Ple de l'Ajuntament per arrencar-ne el compromís dels representants de la ciutadania perquè siguin dutes a Madrid. Entre aquestes demandes, qualificades de "compensació col·lectiva al poble de Vilanova", hi figuren la demanda de dimissió o cessament de la titular de Foment del Govern espanyol, la rehabilitació i millora de les instal·lacions de RENFE a la vila, o un estudi independent dels danys "econòmics, ecològics i humans" que les obres de gran velocitat (TGV) han ocasionat al poble de Catalunya.

La CUP de Vilanova i la Geltrú va obtenir més de 1400 vots a les darreres eleccions municipals.

 

Per saber-ne més:

Renfe aplega unes 150 persones. Vilanova Digital 

La CUP de Vilanova i la Geltrú convoca una manifestació pel desgavell del serveis de rodalies. Llibertat.cat 

Un miler de persones es concentren a Barcelona contra els desgavell de rodalies generat TGV. Llibertat.cat 

Concentració a Barcelona per protestar pels serveis de rodalies a causa de la crisi del TGV. Llibertat.cat 


Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid