Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2005 El Consell d'Europa demana que millori l'ús del català a la justícia

2005 El Consell d'Europa demana a l'Estat espanyol que millori l'ús de la llengua catalana en la justícia 

22/09/2005 Tal dia com avui

El Consell d'Europa feia arribar en aquesta data als estats membres de la Unió Europea un informe sobre les llengües regionals i minoritàries dels països de la Unió. Entre les recomanacions de l'informe, destacava l'apartat en què es constatava el poc ús de la llengua catalana en els jutjats i l'administració de justícia i s'instava l'Estat espanyol a adoptar mesures legals per a canviar aquesta situació de marginació del català. L'informe també recomanava que els governs del País Valencià i les Illes Balears apliquessin el sistema d'immersió lingüística en l'ensenyament.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid