Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1998 El Parlament vota a favor de l'autodeterminació

1998 El Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya vota a favor de l'autodeterminació

01/10/1998 Tal dia com avui

En la sessió de cloenda del debat de política general, en un dia com avui, el Parlament de Catalunya aprovava una proposició presentada pel Partit per la Independència en què es ratificava el dret del poble català a l'autodeterminació. La proposició va ser aprovada amb els vots a favor de CiU, ERC i PI, l'abstenció del PSC i IC i els vots en contra del PP.

En la mateixa sessió, el Parlament rebutjava una proposició d'ERC que demanava la reforma de la Constitució i l'Estatut. En aquest cas, van votar a favor de la proposta ERC, IC i PI; CiU i PP van votar en contra i el PSC se n'abstingué.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid