Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1996 Fi violent de la tancada d'estudiants a la universitat de Seül

1996 La policia posa fi violentament a la tancada d'estudiants a la universitat de Seül

20/08/1996 Tal dia com avui
1996 La policia posa fi violentament a la tancada d'estudiants a la universitat de Seül 1996 La policia posa fi violentament a la tancada d'estudiants a la universitat de Seül

Més de 10.000 policies, amb el suport d'helicòpters i carros blindats, assaltaven en aquesta data la universitat de Seül, capital de Corea del Sud, per desallotjar els milers d'estudiants que s'hi havien atrinxerat des de feia una setmana, durant la qual s'havien produït nombrosos enfrontaments amb la policia.

Els estudiants demanaven la reunificació del país amb Corea del Nord i la retirada dels soldats nord-americans. L'assalt policial finalitzava amb la detenció d'uns 500 estudiants. Durant tota la setmana d'aldarulls es van produir els resultats d'un miler de ferits i unes 2.300 detencions.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid