Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diverses accions a Palma per denunciar l'homofòbia

En els darrers dies i amb motiu del dia internacional per l'alliberament gai, lesbià, transsexual i bisexual, l'assemblea local de Maulets ha realitzat diverses accions per denunciar l'homofobia encara present en diversos àmbits.

Concretament, s'han centrat en el col·legi religiós Mare Alberta de Palma. Un centre educatiu que s'ha destacat darrerament per intentar inculcar un contingut homòfob al seu alumnat.

 

03/07/2009 10:37 Drets i Llibertats

Fa poc més d'un mes, el pare d'una alumna de batxillerat relatà com a la classe de religió  d'aquesta escola es digué que els homosexuals eren "uns malalts psicològics" i que, a més a més, "la malaltia tenia cura amb tractament". Davant d'aquest fet, el pare interposà una denúncia a la Conselleria d'Educació i Cultura perquè s'esbrinàs què havia passat i es depurassin responsabilitats. pintada_a_mare_alberta

Per això, l'assemblea de Palma de Maulets ha decidit realitzar diverses accions directes al centre educatiu, consistents en fer pintades a l'entrada i a les immediacions del centre, així com tacar de pintura groga el rètol de l'escola. Com diuen els joves al comunicat, el motiu és que el col·legi està aplicant "un model educatiu que no respecta els drets humans i que fomenta les actituds discriminatòries".

També per aquest motiu, l'Associació gai, lesbiana, transexual i bisexual, Ben Amics, nominà aquesta escola amb el "premi dimoni rosa", que lliura a la persona o entitat que s'ha destacat durant el darrer any per la seva activitat o discurs homòfob.

 

                                                                                                

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid