Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornada per l'alliberament sexual a Palma

El col·lectiu Gent Activa Palma ha convocat un dia d'activitats en contra dels prejudicis i a favor de la llibertat sexual. Totes les activitats tendran lloc aquest dissabte durant tot el dia just davant l'església de Sant Miquel, a Ciutat. 

El lema de la convocatòria és "Superau la ignorància! Estima i munta-t'ho com vulguis... Per l'alliberament lèsbic, gai, transsexual i bisexual "

24/06/2009 17:16 Drets i Llibertats

Les activitats començaran de bon matí amb la plantada d'una taula informativa, on es convocarà a la concentració de l'horabaixa i es difondrà la situació actual del col·lectiu LGBT. Més tard, a les 19 hores, la professora universitària Núria Martín farà una xerrada sobre aquesta qüestió. Acte seguit tendrà lloc la concentració. Tota la jornada es farà a la plaça de la Mare de Déu de la Salut, just davant l'església de Sant Miquel. jornada_per_lalliberament_lgbt

Al manifest fet públic, Gent Activa Palma denuncia dos casos de discriminació patits darrerament a Ciutat. Per una banda, critica el que succeí fa un temps a l'escola de Mare Alberta, on es titllà els homosexuals de "malalts" i, per l'altra, recorda el cas dels dos policies locals que anaren a judici per, suposadament, vexar i torturar un detingut per la seva orientació homosexual. Més endavant, afirma que "la lluita, idò, no està guanyada ni de bon tros. Per això, nosaltres, des de Gent Activa, continuarem denunciant i defensant el dret a viure i a gaudir de la nostra sexualitat com ens doni la gana".

Al vespre, l'històric col·lectiu Ben Amics convoca a una festa al mirador Remígia Caubet, a El Terreno.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid