Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tres-centes persones acullen Xavi Sarrià a La Valldigna

 Companys de facultat vinguts de La Costera. La Ribera i La Valldigna-Safor, junt a una bona colla del jovent de la comarca acolliren ahir al cantant i escriptor Xavi Sarrià en la presentació del seu llibre "Histories del Paradís" al nou Aditori de Benifairó de la Valldigna ple a vessar.

Juanjo Penek,  Miquel Ràmos (d'Obrint Pas) i Josep Villaroya, presentaren el text, mentres Sarrià esplicava els pormenors del naixement del nou llibre.

Entre els presents el cantautor socarrat Feliu Ventura i els membres del grup Obrint Pas, que clogueren l'acte amb un extraodinari acústic de més d'un hora de duració que deixava bocabadats als assistents.

30/12/2008 22:03 Cultura

L'acte va acabar amb una sentida muixaranga i tot l'auditori en peu, amb el puny aixecat, després de quasi una hora de concert en acústic en el que serà un dels vesprés més emotius del nou auditori, i on els membres d'Obrint Pas agraïren públicament el suport rebut des de l'ajuntament, el poble i lal comarca.

 

Sarrià en la seua intervenció destacava la seua vocació d'escriptor, i relatava com els seus companys de furgoneta i grup van aportar diferents comentaris i valoracions, en els diferents viatges de les seues gires, agraïnt-los l'ajud en el resultat final del producte.

Josep Vilarroya, a qui el cantant d'Obrint Pas va definir com el mestre polític del grup, va fer una amplia intervenció, que aviat reproduïrem a la nostra secció de documentació, mentrés un emocionat Juanjo Penek feia de d'amfitrió destacant en la seua intervenció els lligams sentimentals que l'uneixen a Xavi i als altres membres del grup. Miquel Ramós, teclista d'Obrint Pas, destacava les qualitats de l'autor en l'escriptura i el periodisme, resaltant la vinculació de tots dos al diari L'Avanç

 

Per saber-ne més:

Fotos i fragments de les intervencions de Xavi Sarrià i Juanjo Penek - ValldignaDigital

Xavi Sarrià presenta "Històries del Paradís" a La Valldigna -Llibertat.cat

MONOGRÀFIC: Xavi Sarrià ens explica Històries del Paradís -Documentació *Llibertat.cat

Presentació del llibre "Els últims moriscos de Benifairó de la Valldigna" -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid