Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de la Trobada d’entitats contra l’especulació i la destrucció del territori

A les portes del Meeting Point

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la Trobada d’entitats contra l’especulació i la destrucció del territori que tindrà lloc al barri de la Sagrada Família els propers dies 7 i 8 de novembre. El dia i lloc on s’ha realitzat la presentació no han estat triats a l’atzar ja que avui obria les portes el Barcelona Meeting Point, fira internacional que congrega tots els actors que participen del pastís especulatiu: grans grups immobiliaris, constructores, assessors, empreses especialitzades, bancs i caixes.

05/11/2008 14:56 Territori

Dos portaveus, acompanyats per una vintena d’activistes amb pancartes i banderoles, han presentat la Trobada com una proposta alternativa al Meeting Point, on s’hi realitzaran, entre d’altres coses, una fira d’entitats i una taula rodona amb la participació de quasi una trentena de col·lectius (veure document adjunt) vinguts d’arreu dels Països Catalans. Han afegit, a més, que la iniciativa és una protesta contra l’especulació i la violència immobiliària i pretén ser un punt de trobada per compartir experiències de diferents lluites en defensa del territori.


Presentació de la Trobada d’entitats contra l’especulació i la destrucció del territori La Trobada, organitzada pel Grup de suport a en Jona i l’Assemblea de Joves de l’Eixample Nord, també serà un espai des d’on es denunciarà la repressió que pateixen totes aquelles persones que han alçat la veu en aquest sentit i, més concretament, el cas “Jona”. El cas es remunta a l’octubre del 2006 quan els Mossos d’Esquadra detenen de forma vexatòria, dies després d’haver participat en una manifestació per rebutjar el desallotjament del Forat de la Vergonya, a en Jonatan Ivorra, veí de la Sagrada Família i membre de l’Assemblea de Joves de l’Eixample Nord molt lligat al teixit associatiu de la Sagrada Família. A dia d’avui i a l’espera de judici, el Ministeri fiscal pretén condemnar a en Jona a 8 anys de presó i tres mil euros de pena-multa sota les acusacions de manifestació il·legal, danys i desordres públics.

 

Programa:

Divendres 7 de novembre
Xerrada: “Especulació i repressió, el cas Jona”. A càrrec de David Fernández (Periodista), Jordi Busquets (Advocat) i en Jona
A les 19 h a l’Espai 210 (C/ Padilla 210)

Dissabte 8 de novembre
Trobada d’entitats
Al Carrer Marina, davant la Sagrada Família
-       11 h: Fira i activitats infantils
-       12 h: Taula rodona sobre especulació
-       13 h: Actuació de Feliu Ventura
-       14’30 h: Paella popular
-       16 h: Parlaments

 

Per saber-ne mes:

Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid