Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Audiència Nacional espanyola decreta presó provisional per a Núria Portulas

 9.02.07 Santiago Pedrazo, jutge de l'Audiència Nacional espanyola, ha decretat presó provisional per a Núria Portulas, la noia detinguda dimecres a Sarrià de Ter acusada de pertinença a banda armada per la seva relació amb una persona pressumptament membre d'un grup anarquista clandestí. El jutge ha obeït a les acusacions de la fiscalia i ha decretat el seu empresonament.

09/02/2007 15:45 Política

Ahir, dues-centes persones es van concentrar a Girona per exigir la llibertat de la noia. Una de les concentracions es va realitzar davant la seu d'Iniciativa per Catalunya (partit que dirigeix el conseller d'Interior, Joan Saura) i una altra a la porta de la sots-delegació del govern espanyol.

La noia és educadora social i viu al Rusc, una casa ocupada de Sarrià de Ter. Segons algunes fonts Portulas va tenir relació amb un membre d'un grup anarquista, detingut des del desembre passat i que està a l'espera de ser extradit a Itàlia, perquè és el govern italià qui l'acusa d'haver cremat vehicles de l'empresa pública italiana de ferrocarrils. La noia detinguda havia promogut una campanya de solidaritat amb al seu company.

Per a demà a la tarda hi ha convocades diverses concentracions de suport davant les sots-delegacions del govern espanyol a Girona i Mallorca.

Per saber-ne més:

Comunicat de suport a la noia de Sarrià de Ter detinguda el dia 7. Comunicat d'Alerta Solidària

L'Audiència Nacional espanyola decreta presó provisional per a Núria Portulas. Vilaweb

Concentracions en solidaritat amb Núria Portulas. Llibertat.cat

manifstaci_de_solidaritat_amb_la_nria_portulas

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid