Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Respolis ha recollit més de quatre-centes signatures per controlar els sous dels polítics

El col·lectiu Iniciativa Ciutadana per la Responsabilitat Política (Respolis) ha recollit 400 signatures que secunden les seves demandes de control dels sous dels polítics. I com fa més de tres mesos de silenci administratiu ha reclamat, via Síndic de Greuges, les respostes a les cartes enviades al president de la Diputació de Barcelona Celestino Corbacho i al president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques Salvador Esteve fa més de tres mesos sobre els seus sous, segons informa Vilaweb Sabadell.

04/01/2008 12:59 Política

Aquest és el termini màxim per tal que l’administració doni resposta a persones i col·lectius.

Com va informar Llibertat.cat, Respolis està portant a terme una campanya de denúncia dels augments de sous que alguns responsables polítics s’han atribuit després de les darreres eleccions municipals de maig de 2007. A més a més, remarca el fet que molt sovint els membres de l’oposició i els assessors de les institucions observades, gaudeixin d’augments similars proporcionalment, demostra que es tractaria d’una situació de corrupció a gran escala, que els partits volen silenciar per que tots en reben beneficis.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid