Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diverses entitats de Sabadell demanen la desautorització de la marxa de signe feixista

Diverses entitats de Sabadell, que apleguen moviments socials i civils de la població, han signat un comunicat on demanen la desautorització de la marxa de signe feixista prevista a les 18h davant l'Ajuntament. En cas contrari, les entitats s'han compromés a convocar una concentració de rebuig al racisme i al feixisme a les 17h a la Pça del Gas.

17/11/2007 01:53 Política

El comunicat remarca que en el darrers 8 anys s'han comptabilitzat només a Sabadell més de 200 agressions denunciades de caire racista i feixista "(més les que mai no es sabran)". És per això que consideren que la societat sabadellenca en cap cas pot permetre manifestacions racistes i feixistes sota falses demandes de justícia, que l’únic que pretenen és enaltir i propagar una ideologia que es basa en esborra qualsevol pretenció de justícia o igualtat.   

També constaten que és alarmant, la situació a nivell de presència de grups d’ultradreta que amenacen, intimiden, pintent i atemoritzen als sabadellencs i sabadellenques.

El comunicat està signat per l'Assemblea d’Okupes de Sabadell,Assemblea de Joves del Sud,Assemblea de Joves del Centre,Assemblea de Joves de Creu Alta, Casal Independentista i Popular Can Capablanca, Endavant (Osan) de Sabadell, Justa Revolta, Radio Trama, Plataforma Antifeixista de Sabadell,CUP Sabadell.

 

Per saber-ne més:
La Plataforma Antifeixista de Sabadell denuncia la impunitat de grups ultradretans. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid