Diverses entitats de Sabadell demanen la desautorització de la marxa de signe feixista

Diverses entitats de Sabadell, que apleguen moviments socials i civils de la població, han signat un comunicat on demanen la desautorització de la marxa de signe feixista prevista a les 18h davant l'Ajuntament. En cas contrari, les entitats s'han compromés a convocar una concentració de rebuig al racisme i al feixisme a les 17h a la Pça del Gas.

17/11/2007 01:53 Política

El comunicat remarca que en el darrers 8 anys s'han comptabilitzat només a Sabadell més de 200 agressions denunciades de caire racista i feixista "(més les que mai no es sabran)". És per això que consideren que la societat sabadellenca en cap cas pot permetre manifestacions racistes i feixistes sota falses demandes de justícia, que l’únic que pretenen és enaltir i propagar una ideologia que es basa en esborra qualsevol pretenció de justícia o igualtat.   

També constaten que és alarmant, la situació a nivell de presència de grups d’ultradreta que amenacen, intimiden, pintent i atemoritzen als sabadellencs i sabadellenques.

El comunicat està signat per l'Assemblea d’Okupes de Sabadell,Assemblea de Joves del Sud,Assemblea de Joves del Centre,Assemblea de Joves de Creu Alta, Casal Independentista i Popular Can Capablanca, Endavant (Osan) de Sabadell, Justa Revolta, Radio Trama, Plataforma Antifeixista de Sabadell,CUP Sabadell.

 

Per saber-ne més:
La Plataforma Antifeixista de Sabadell denuncia la impunitat de grups ultradretans. Llibertat.cat