Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP reclama que no s'aturi la tasca de l'Ajuntament de Girona

La CUP de Girona reclama que l'endarreriment del Ple municipal fins l'1 de juliol no suposi a la pràctica la paràlisi de les tasques que té encomanades l'equip de govern i el conjunt del consistori.
 
La formació independentista demana, per això, que la coordinació entre el govern en funcions d'Anna Pagans i el futur govern de Carles Puigdemont sigui efectiva, i no només de cares a la galeria. En aquest sentit reclama que, d'una banda, es convoqui el Fòrum Ciutadà de les obres del TAV, i de l'altra que s'atenguin temes importants que actualment estan encallats, com ara l'organització de les properes Fires de Sant Narcís, la defensa de l'Hospital Trueta o altres projectes i programes que la ciutat ha d'encarar en els pròxims mesos.

15/06/2011 23:57 Política
El portaveu de la CUP Jordi Navarro considera que "entre l'aturada en motiu de les eleccions municipals, l'endarreriment de la constitució del Ple i la proximitat de les vacances d'estiu es pot produir una paràlisi de molts mesos a l'Ajuntament, que pot acabar perjudicant la ciutadania". En aquest sentit, s'ha posat a la disposició de la resta de grups municipals per desencallar temes i aconseguir que la normalitat a la ciutat es vegi el mínim d'alterada per l'actual situació política i institucional. Finalment, la CUP també s'ha posicionat a favor que el dia 1 es facin coincidir el ple de constitució de l'Ajuntament amb la sessió d'aprovació del cartipàs municipal, la qual cosa permetria al nou govern i els grups municipals començar l'activitat efectiva el mateix 2 de juliol.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid