La CUP reclama que no s'aturi la tasca de l'Ajuntament de Girona

La CUP de Girona reclama que l'endarreriment del Ple municipal fins l'1 de juliol no suposi a la pràctica la paràlisi de les tasques que té encomanades l'equip de govern i el conjunt del consistori.
 
La formació independentista demana, per això, que la coordinació entre el govern en funcions d'Anna Pagans i el futur govern de Carles Puigdemont sigui efectiva, i no només de cares a la galeria. En aquest sentit reclama que, d'una banda, es convoqui el Fòrum Ciutadà de les obres del TAV, i de l'altra que s'atenguin temes importants que actualment estan encallats, com ara l'organització de les properes Fires de Sant Narcís, la defensa de l'Hospital Trueta o altres projectes i programes que la ciutat ha d'encarar en els pròxims mesos.

15/06/2011 23:57 Política
El portaveu de la CUP Jordi Navarro considera que "entre l'aturada en motiu de les eleccions municipals, l'endarreriment de la constitució del Ple i la proximitat de les vacances d'estiu es pot produir una paràlisi de molts mesos a l'Ajuntament, que pot acabar perjudicant la ciutadania". En aquest sentit, s'ha posat a la disposició de la resta de grups municipals per desencallar temes i aconseguir que la normalitat a la ciutat es vegi el mínim d'alterada per l'actual situació política i institucional. Finalment, la CUP també s'ha posicionat a favor que el dia 1 es facin coincidir el ple de constitució de l'Ajuntament amb la sessió d'aprovació del cartipàs municipal, la qual cosa permetria al nou govern i els grups municipals començar l'activitat efectiva el mateix 2 de juliol.