Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eudald Calvo: "Treballarem amb el nou govern però serem molt crítics quan calgui"

El conegut militant independentista Eudald Calvo va ser investit regidor de la CUP al seu poble natal, Argentona. Calvo va pronunciar un discurs a la mesa d'edat, com a regidor més jove del consistori, en què va presentar el ple d'investidura amb una crítica al sistema polític actual "perquè quasi la meitat dels ciutadans no van a votar".

"Són simptomes d'un clar descontentament amb aquest sistema i la classe política no en pot estar al marge", va dir. Calvo també va denunciar que el govern "està sota les directrius del mercat financer". A més, va afirmar que el sistema actual "està suficientment malalt com per permetre que un partit nítidament xenòfob entri a les institucions del nostre país". "és de rebut extirpar aquest tumor", va sentenciar.

12/06/2011 11:50 Política
En el seu discurs ja com a regidor després de la presa possessió va assegurar que donaran resposta a la confiança que els ha donat els ciutadans i va avisar que "treballarem amb el nou govern quan la situació ho permeti, però també us asseguro que serem molt crítics quan calgui". A més, va afirmar que "des de la CUP lluitarem per fer d'Argentona un poble viu i participatiu des de les institucions i també des del carrer".
 
{youtube}K1MtnMOYMYQ{/youtube}
 
{youtube}-r0O6MssPW0{/youtube}
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid