Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes insisteix en la importància d'incorporar l'autodeterminació al debat dels indignats

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Blanes ha manifestat el seu suport a les acampades i assemblees d'indignats [recull] que s'estan produint aquests dies arreu del territori.

La formació assegura que comparteix molts dels punts de vista que s'estan debatent però remarca que "per coherència elemental, la defensa dels drets col·lectius, com ara el dret a l'autodeterminació dels pobles, ha d'incorporar-se al debat i a la plataforma vindicativa del moviment". 

03/06/2011 08:42 Drets i Llibertats

La CUP considera que aquest tipus de mostres de rebuig cap al sistema que ens ha portat a la situació de crisi actual "estan totalment legitimades, i encara més si tenim en compte que sorgeixen espontàniament, al marge dels partits polítics, i les decisions que s'hi prenen són totalment assembleàries". 
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid