Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona inicia la ronda de contactes amb les entitats

Després de l'èxit electoral del passat 22 de maig la CUP de Girona ha engegat un procés de diàleg amb les entitats i la ciutadania gironina, per tal d'explicar el pla de treball del grup municipal durant aquests primers mesos de mandat, i amb l'objectiu de recollir les principals demandes i necessitats dels diferents sectors de la ciutat.

Aquesta setmana serà el torn de les entitats ciutadanes, i per això la CUP ha programat reunions des d'avui fins divendres. Les trobades seran cada dia a les 8 del vespre a l'Estació Jove.

02/06/2011 14:40 Política

Així, es faran reunions amb els moviments socials, els sindicats i les entitats ecologistes; amb entitats juvenils, esportives i de lleure; amb les associacions de veïns i amb les associacions culturals.

L'alcaldable de la CUP, Jordi Navarro, ha expressat que "aquest cicle de trobades és una declaració d'intencions: volem fer realitat el nostre lema de dur la veu del carrer a l'Ajuntament, i entaular una relació de diàleg i confiança amb entitats i ciutadania és un gest indispensable per aconseguir-ho". Navarro també ha fet notar la necessitat de "treure la política dels despatxos de la plaça del Vi i fer que baixi als centres cívics, les places i els carrers de la ciutat, perquè la gent se la pugui fer seva".

Aquest procés de diàleg culminarà el pròxim dimarts, 7 de juny, a les 8 del vespre al teatre del centre cívic de Sant Narcís, en una trobada oberta a la ciutadania, que la CUP ha batejat com a I Assemblea d'Unitat Popular a Girona. Jordi Navarro ha fet una crida a les 2.981 persones que van votar la CUP el 22 de maig a fer-hi acte de presència. "Volem conèixer-los, donar-los les gràcies i obrir-los les portes a participar en el projecte de la CUP", ha declarat Navarro.

Per saber-ne més:

La CUP engega assemblees ciutadanes i populars a Girona 

La CUP irromp a molts municipis i es consolida com l'alternativa 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid