Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els indignats de Tarragona es manifesten contra la violència policial

 Pobleviu.cat informa avui que la concentració convocada a Tarragona a través de les xarxes socials per expressar la solidaritat amb els indignats desallotjats a Barcelona i Lleida, i mostrar el seu rebuig per les actuacions de brutalitat policial dels Mossos,  va concentrar unes 800 persones a la plaça de la Font de Tarragona.
Durant la concentració, els indignats van expressar el seu temor a un possible desallotjament aprofitant el partit de la final de la Champions del dissabte. D'altra banda, els indignats de Tarragona han convocat una altra manifestació a la ciutat que tindrà lloc el proper diumenge 19 de juny, juntament amb les que es realitzaran en ciutats com Barcelona o Madrid.

28/05/2011 19:37 Drets i Llibertats
Durant la concentració es van veure pancartes com  “Mossos d’Esquadra: grisos”, “Felip Fuig”; i sentir crits de “No Calia!”, ”Són mercenaris, no són funcionaris!”, “La policia tortura i assassina!”, mentre expressaven la seva solidaritat amb els indignats concentrats des de fa dies a la cèntrica plaça tarragonina. En tot moment, l'acte ha transcorregut amb absoluta normalitat, tot i que els acampats temen un possible desallotjament, per això van reiterar la seva actitud pacífica i van recomanar seguir el protocol contra el desallotjament creat per tal efecte.  També hi ha hagut aportacions i torns de paraules lliures que els presents han aprofitat per aportar les seves propostes, i s’ha guardat un minut de silenci en solidaritat amb els indignats desallotjats; també s’ha fet un recull de signatures de rebuig al que aquest divendres ha succeït. Posteriorment, i també sense incidents, part dels manifestants han recorregut el centre de la ciutat, fins a la plaça Imperial; altres es van quedar a l'assemblea que es va celebrar al campament. 

D'altra banda, els indignats de Tarragona han convocat una altra manifestació a la ciutat que tindrà lloc el proper diumenge 19 de juny, juntament amb les que es realitzaran en ciutats com Barcelona o Madrid. La manifestació ha rebut el suport de la Plataforma ciutadana per a la defensa dels drets públics, que va organitzar la concentració del passat 12 de maig contra les retallades, així com també s'hi sumaran els treballadors i treballadores de l'Hospital Joan XXIII, entre altres.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid