Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Uns mossos d'esquadra proposen la "cambra de gas" per als indignats acampats

Un usuari del Racó Català ha posat al descobert un diàleg entre agents de la policia autonòmica en què s'intulta els indignats acampats a la plaça Catalunya, amb motiu de brutal càrrega policial d'ahir. Un dels agents proposa enviar a la "cambra de gas" els acampats. A la conversa virtual s'insulta els acampats amb adjectivacions típiques dels grups feixistes com "guarros" i "perroflautes".

Els arguments denigrants i amenaçants dels agents coincideixen amb la campanya d'intoxicació informativa que porta a terme e-notícies, que avui amplia la seva defensa aferrissada de l'ordre social i del govern d'Artur Mas.

28/05/2011 14:53 Drets i Llibertats

El comentari sobre la "cambra de gas" de l'agent podria ser constitutiu de delicte, i el fet que el conjunt d'aquests Mossos facin comentaris degradants transgredeix la pròpia normativa interna del cos policial autonòmic.

Aquest fet coincideix amb una sèrie de sospites sobre la composició del cos de policia autòmica, ja que des d'alguns àmbits s'afirma que molts membres ultradretans van entrar a formar part del cos armat durant les dues darreres dècades sense passar cap mena de control, malgrat que en alguns casos comptessin amb antecedents.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid