Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP obté 7 regidors a l'Alt Penedès i assoleix representació al Consell Comarcal

cup_de_vilafrancaLa CUP conserva el dos regidors a Vilafranca del Penedès, obté dos a Sant Martí de Sarroca i Subirats, i un a Sant Pere de Riudebitlles
 
La CUP de Vilafranca del Penedès valora de manera molt positiva els resultats obtinguts per la CUP a nivell comarcal, on s’han assolit un total de set regidors i un conseller comarcal. Amb aquests resultats la CUP aconsegueix ser la cinquena força més votada a la comarca i entrar per primera vegada a l’ens comarcal. Aquests resultats són una mostra més del creixement i la força de la CUP al terrritori.

26/05/2011 00:25 Política
Tot i així, per a la CUP de Vilafranca no s’han acomplert les expectatives electorals que era l’obtenció d’un tercer regidor. Igual que en els anteriors comicis, s'han quedat a les portes d’obtenir un tercer representant (a menys de 100 vots), la qual cosa ha impedit obtenir una major representació.
 
Ara bé, es consolida  com a tercera força política al municipi. Objectiu que per altra banda, també s'havíem marcat. Així, el projecte d’esquerres i independentista de la CUP es consolida a Vilafranca.
 
Fan extensible la seva felicitació  les persones que han treballat des de Subirats, Sant Martí Sarroca i Sant Pere de Riudebitlles pels bons resultats obtinguts i la feina realitzada. 
 
També valora de manera positiva els resultats de totes les CUP a nivell català, que amb més de 62.000 vots ha passat dels anteriors 25 regidors als 101 actuals, amb un increment de més d’un 400%.
 
Igualment, també  felicitem  a la població de Vilafranca per haver rebutjat el projecte de PxC i el seu racisme a les urnes, deixant-los una vegada més sense representació al plenari municipal. En aquest sentit, des de la CUP continuarem plantant cara a les expressions feixistes i racistes del nostre municipi.
 
I anuncia també que la CUP de Vilafranca del Penedès votarà al seu candidat com a alcaldable en el plenari de constitució que se celebrarà el proper dia 11 de juny.
 
I és que a partir d’aquest moment, la CUP obrirà un procés de reflexió per tal d’analitzar profundament els resultats obtinguts i definir l’estratègia de treball per la propera legislatura. Un procés que, una vegada més, es realitzarà a través d’una Assemblea General, per tal que la militància i la població que participa de la CUP pugui participar activament del projecte.

La formació independentista remarca que, a pesar de la tasca realitzada durant aquests vuit anys, té ganes de fer molta més feina i per tant de seguir treballant per engrandir el projecte de la unitat popular i el treball a l’Ajuntament de Vilafranca per tal d’implementar el nostre projecte polític. I segurà treballant perquè el nou govern apliqui polítiques socials i d’alliberament nacional en el municipi de Vilafranca, així com lluitar davant de qualsevol retallada social vingui de Barcelona, de Madrid o de Vilafranca.

CUP de Vilafranca del Penedès...... 1614 vots........dos regidors

Alternativa per Subirats CUP..........  297 vots.......dos regidors
 
Sant Martí Sarroca (Alternativa Martinenca - CUP)..... 243...2 regidors
 
Sant Martí Sarroca (Alternativa Martinenca - CUP)......138...1 regidor
 
 
Pert saber-ne més:
 
 

 

 

 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid