La CUP obté 7 regidors a l'Alt Penedès i assoleix representació al Consell Comarcal

cup_de_vilafrancaLa CUP conserva el dos regidors a Vilafranca del Penedès, obté dos a Sant Martí de Sarroca i Subirats, i un a Sant Pere de Riudebitlles
 
La CUP de Vilafranca del Penedès valora de manera molt positiva els resultats obtinguts per la CUP a nivell comarcal, on s’han assolit un total de set regidors i un conseller comarcal. Amb aquests resultats la CUP aconsegueix ser la cinquena força més votada a la comarca i entrar per primera vegada a l’ens comarcal. Aquests resultats són una mostra més del creixement i la força de la CUP al terrritori.

26/05/2011 00:25 Política
Tot i així, per a la CUP de Vilafranca no s’han acomplert les expectatives electorals que era l’obtenció d’un tercer regidor. Igual que en els anteriors comicis, s'han quedat a les portes d’obtenir un tercer representant (a menys de 100 vots), la qual cosa ha impedit obtenir una major representació.
 
Ara bé, es consolida  com a tercera força política al municipi. Objectiu que per altra banda, també s'havíem marcat. Així, el projecte d’esquerres i independentista de la CUP es consolida a Vilafranca.
 
Fan extensible la seva felicitació  les persones que han treballat des de Subirats, Sant Martí Sarroca i Sant Pere de Riudebitlles pels bons resultats obtinguts i la feina realitzada. 
 
També valora de manera positiva els resultats de totes les CUP a nivell català, que amb més de 62.000 vots ha passat dels anteriors 25 regidors als 101 actuals, amb un increment de més d’un 400%.
 
Igualment, també  felicitem  a la població de Vilafranca per haver rebutjat el projecte de PxC i el seu racisme a les urnes, deixant-los una vegada més sense representació al plenari municipal. En aquest sentit, des de la CUP continuarem plantant cara a les expressions feixistes i racistes del nostre municipi.
 
I anuncia també que la CUP de Vilafranca del Penedès votarà al seu candidat com a alcaldable en el plenari de constitució que se celebrarà el proper dia 11 de juny.
 
I és que a partir d’aquest moment, la CUP obrirà un procés de reflexió per tal d’analitzar profundament els resultats obtinguts i definir l’estratègia de treball per la propera legislatura. Un procés que, una vegada més, es realitzarà a través d’una Assemblea General, per tal que la militància i la població que participa de la CUP pugui participar activament del projecte.

La formació independentista remarca que, a pesar de la tasca realitzada durant aquests vuit anys, té ganes de fer molta més feina i per tant de seguir treballant per engrandir el projecte de la unitat popular i el treball a l’Ajuntament de Vilafranca per tal d’implementar el nostre projecte polític. I segurà treballant perquè el nou govern apliqui polítiques socials i d’alliberament nacional en el municipi de Vilafranca, així com lluitar davant de qualsevol retallada social vingui de Barcelona, de Madrid o de Vilafranca.

CUP de Vilafranca del Penedès...... 1614 vots........dos regidors

Alternativa per Subirats CUP..........  297 vots.......dos regidors
 
Sant Martí Sarroca (Alternativa Martinenca - CUP)..... 243...2 regidors
 
Sant Martí Sarroca (Alternativa Martinenca - CUP)......138...1 regidor
 
 
Pert saber-ne més: