Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un pessebre al carrer major de Lleida denuncia les retallades socials i laborals

Video, fotografies de l'acció, les nadales que es van cantar, i el manifest que signen Josep i Maria.
 
L'Assemblea Ciutadana de Ponent "Que la crisi la paguin els rics" va organitzar una representació simbòlica del "pessebre de la crisi i les retallades socials" aquest divendres a la Plaça Paeria de Lleida. A través d'aquest, es va denunciar i sensibilitzar en relació a la situació en que es troba la majoria de treballadors en aquest context de crisi econòmica i de retallades en els drets socials i laborals impulsades per la classe política. 

19/12/2010 02:40 Laboral
Com indica el manifest de la representació, Josep i Maria es troben en una situació complicada; a l'atur, desnonats i amb els seus drets socials amenaçats, preveuen un futur injust pel seu fill. "Avui som nosaltres els que ens troben així, demà potser t'hi trobaràs tu", afirmen.
 
Durant la representació es van cantar nadales que denunciaven que, sota el pretext de la crisi, s'estigui desmantellant el nostre sistema de drets socials i laborals, amb agressions com la reforma laboral o la reforma del sistema de pensions. També s'ha repartit xocolata desfeta i un miler d'exemplars del manifest de denúncia (a continuació).

L’Assemblea Ciutadana “Que la crisi la paguin els rics” es va crear a Lleida durant la passada primavera amb la voluntat d’unir esforços en el rebuig a les polítiques lliberals i a les retallades socials. Abans de l’estiu va convocar vuit cassolades davant la seu del PSC a Lleida i ha organitzat altres accions contra la reforma laboral o la reforma del sistema de pensions públiques, com el via crucis que va recórrer l'Eix comercial.
 
 
{youtube}NaOy4OyG_yc{/youtube}
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid