Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'escamot tió escalfa motors

S'acosta Nadal i amb ell l'ofensiva consumista i de Pares Noel que assalten els balcons i aparadors del nostre entorn. Per mantenir l'arrel popular de les festes nadalenques, l'escamot Tió ja ha començat a escalfar motors per actuar arreu del país.

Des de fa anys, els Pares Noels intoxiquen les festes transmetent els valors d'una societat globalitzada, que perd les seves arrels i que es construeix sobre la base de l'oferta i la demanda. És per això que des de fa una anys l'Escamot Tió - Secció Radical es dedica a netejar els carrers d'aquest invasor.

06/12/2010 07:04 Cultura

Centenars de pares noels són segrestats i extradits cada anys. Els escamots segresten aquests individus estrangers i els cremen renegar d'un model de vida basat en el consum.

Els escamots exigeixen la retirada immediata de les tropes ocupants del Pare Noel dels Països Catalans i les disculpes formals dels quarters generals d'aquest individu per tot el mal ocasionat, la recuperació de tot el protagonisme per part del Tió a casa nostra en aquestes festes, com a símbol de la nostra cultura ancestral, la recuperació dels valors populars fora del consumisme desmesurat.

 

{youtube}rsmdIPhAkaY{/youtube}

 

{youtube}uTafxIdJtIE{/youtube}

 


Per saber-ne més:

Un 83% del lectorat creu que les tradicions catalanes estan colonitzades 

L'Esquerra Independentista engega campanyes de conscienciació sobre el Nadal 

Un any més, que "no et prengui el pèl el Pare Noel" 

Jordi Bilbeny critica la manca d'una estratègia nacional en relació a les tradicions nadalenques 

Recuperació de les tradicions nadalenques catalanes 

 

28_11
 
accio2009
 
8_1

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid