Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
De com recordar el pas del temps

Ressenya feta per Agustí Barrera i Puigví, historiador i membre de la CUP d'Arenys de Munt

Els amics de la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC), ens han sorprès aquest setembre amb l’edició de la seva Agenda del Militant.

Creiem que aquesta és una bona idea, tal i com apareix en la presentació de l’Agenda, quan diu que aquesta pretén ésser una eina per a l’organització del temps, oferir un calendari detallat del curs i alhora una reflexió crítica a partir de les citacions,  imatges i efemèrides incloses a l’Agenda.

14/10/2010 23:08 Llibres

Un calendari que abasta el curs escolar des del setembre de 2010, fins al setembre de 2011, amb la data de la inauguració del curs a la UCPC el 16 d’octubre, amb la sessió inaugural del professor Oriol Martí,  que parlarà de la funció de la UCPC.

Una classificació per mesos i l’Agenda de treball pròpiament dita. Al final, unes pàgines dedicades a facilitar la consulta d’adreces, noms telèfons i correus electrònics.

S’acaba l’Agenda amb el programa del Curs d’introducció al marxisme,i del Curs d’economia política i un mapa organitzatiu de l’esquerra independendista.

Felicitem els amics per la iniciativa i valorem molt positivament que hagin  ideat de situar al final de cada pàgina del calendari de l’Agenda, una imatge que no es correspon amb el peu d’il·lustració, això obliga a fer un exercici de gimnàstica mental que és molt d’agrair.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid