Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP denuncia que el consistori ha concedit tard els permisos per celebrar la Diada

La CUP de Sant Cugat del Vallès i el conjunt d'organitacions de l'Esquerra Independentista representats per la Coordinadora de l'Esquerra Independentista (CEI) ha anul·lat els actes de celebració de la Diada perquè el consistori ha concedit el permís efectuar-los un dia abans

La CUP ha denunciat que van sol·licitar els tràmits al juliol i que 'no serveix de res' que l'Ajuntament els accepti un dia abans dels actes, atesa la complicació per organitzar-ho. Els independentistes han organitzat un acte-denúncia al Casal Popular la Guitza, aquest divendres.

10/09/2010 00:57 Drets i Llibertats
La programació inicial començava amb un acte a la plaça Barcelona amb danses tradicionals, un acte polític amb la projecció d'un vídeo i un sopar popular i un concert. Aquest dimecres han decidit suspendre la celebració perquè no han rebut resposta de l'Ajuntament. Tot i així, sí assistiran a l'Ofrena floral dels partits polítics i entitats.
 
Finalment, l'esquerra independentista farà un sopar popular, llegirà un manifest i projectarà un audiovisual al Casal Popular la Guitza. Tot i això, no podran oferir el concert previst, ni acollir a tant gent com pretenien. L'acte tindrà lloc el divendres 10 de setembre, a les vuit del vespre, al Casal Popular la Guitza.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid