La CUP denuncia que el consistori ha concedit tard els permisos per celebrar la Diada

La CUP de Sant Cugat del Vallès i el conjunt d'organitacions de l'Esquerra Independentista representats per la Coordinadora de l'Esquerra Independentista (CEI) ha anul·lat els actes de celebració de la Diada perquè el consistori ha concedit el permís efectuar-los un dia abans

La CUP ha denunciat que van sol·licitar els tràmits al juliol i que 'no serveix de res' que l'Ajuntament els accepti un dia abans dels actes, atesa la complicació per organitzar-ho. Els independentistes han organitzat un acte-denúncia al Casal Popular la Guitza, aquest divendres.

10/09/2010 00:57 Drets i Llibertats
La programació inicial començava amb un acte a la plaça Barcelona amb danses tradicionals, un acte polític amb la projecció d'un vídeo i un sopar popular i un concert. Aquest dimecres han decidit suspendre la celebració perquè no han rebut resposta de l'Ajuntament. Tot i així, sí assistiran a l'Ofrena floral dels partits polítics i entitats.
 
Finalment, l'esquerra independentista farà un sopar popular, llegirà un manifest i projectarà un audiovisual al Casal Popular la Guitza. Tot i això, no podran oferir el concert previst, ni acollir a tant gent com pretenien. L'acte tindrà lloc el divendres 10 de setembre, a les vuit del vespre, al Casal Popular la Guitza.