Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrades
L’IAEDEN-Salvem l’Empordà acorda organitzar un cicle de xerrades sobre temes d’actualitat i impartides per especialistes, majoritàriament aliens a l’entitat.
26/09/2024 Territori

Des de l’entitat pretenem fer arribar informació sobre diversos temes i provocar un debat, que pensem que és necessari, perquè el moviment ecologista i de defensa del territori pugui fer front als nous reptes que se li plantegen. Això vol dir que no defugirem temes controvertits.

Aquestes xerrades seran un cop al mes; en principi però no sempre, els divendres a L’Ateneu i no interferiran ni substituiran la resta d’activitats de l’entitat.

Les primeres xerrades que hem programat són:

Primera. 11 d’octubre del 2024.

La via turística a la pobresa. Lliçons des de les IIles Balears.

A càrrec de Joan Buades i Beltran. Nascut a Inca, a la illa de Mallorca, és professor, escriptor i investigador especialitzat en el turisme i en la seva relació amb la crisi ambiental.

Divendres 11 d’octubre del 2024, a les 7 de la tarda, a L’Ateneu, al carrer Sant Josep Sol d’Isern nº 3 de Figueres.

Segona. 8 de Novembre del 2024.

Els nous reptes dels incendis forestals.

A càrrec d’en Marc Castellnou Ribau, Inspector i cap del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) del Cos de Bombers de la Generalitat, que és un dels especialistes més reconeguts a escala internacional pel que fa a l’estudi i a l’extinció de grans incendis forestals i també a càrrec d’Edgar Nebot Hernàndez, Sotsinspector de l’Unitat Tècnica GRAF a la Regió d’Emergències de Girona.

Divendres 8 de Novembre, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Cercle Sport Figuerenc, del carrer Monturiol nº 3 de Figueres.

Tercera. 13 de desembre del 2024.

Un mundo peligroso.

A càrrec del periodista Rafael Poch de Feliu, que ha estat corresponsal internacional de premsa durant 35 anys a l’ URSS i després a Rússia, a Berlín, a París i a la Xina. També ha estat professor de Relacions Internacionals a la UNED i a la UPF.

Divendres 13 de desembre, a les 7 de la tarda, a L’Ateneu, al carrer Sant Josep Sol d’Isern nº3 de Figueres.

Quarta. Confirmada però encara sense data. Títol provisional: Reflexions sobre la renda bàsica

A càrrec de Daniel Raventós Pañella, doctor en Ciències Econòmiques, professor titular de Sociologia a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. És el president de la Xarxa de la Renda Bàsica, secció oficial de la Basic Income Earth Network. Ha dedicat molts anys a estudiar i defensar la Renda Bàsica i ha publicat un munt de llibres i d’articles sobre aquest tema.

Les posteriors xerrades i les novetats enfront totes elles seran publicades als nostre canals de difusió: web i xarxes socials.

Valora
Rànquings
  1. Felip VI és rebut amb crits a Paiporta i acaba parlant amb un noi que porta una samarreta neonazi
  2. Reflexions de les causes i efectes d’una DANA
  3. "Panem et circences..." o bé una actuació criminal davant d'una tragèdia
  4. Poble Lliure promou mocions als ajuntaments per denunciar la gestió del PP de la crisi de la DANA al País Valencià
  5. Manifestació el pròxim 9 de novembre a les 18:00 h, amb el lema: “Mazón, dimissió”
  6. Jornades sobre "l'esquerra sobiranista avui" a Girona
  7. USTEC·STEs (IAC) demana un permís per al personal docent i personal d’atenció educativa valencià per poder anar al País Valencià a atendre a les famílies afectades per la DANA.
  8. Poble Lliure amb el veïnat de Paiporta per la seva mostra de ràbia i dignitat que ofert
  9. "El poble valencià no rendeix pleitesia: Ni Mazón, ni Sánchez, ni Borbó"
  10. Pedro Sánchez salva a Mazón!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid