Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crisi climàtica
Ocupem la botiga de la Copa America a Barcelona
05/06/2024 Territori

Aquest matí durant tres hores, militants de  les organitzacions que promuen  la manifestació ecologista del 8 de juny han ocupat la botiga de la Copa America conjuntament amb la plataforma No a la Copa Amèrica  per denunciar els macroesdeveniments i macroprojectes que destrueixen el territori com a acció prèvia a la manifestació.

L'acció ha coincidint amb el dia mundial del Medi Ambient, per remarcar que no volen normalitzar que en plena crisi ecosocial es pugui dur a terme l’esdeveniment de la Copa America, o es vulguin tirar endavant altres macroprojectes com el Hard Rock,
per interessos de les grans empreses amb el vistiplau dels polítics.

Júlia Roig i Miquel Roca, com a portaveus dels organitzadors de la manifestació de dissabte han manifestat que "en una crisi ecosocial sense precedents hem de ser moltes i hem d'estar organitzades per fer front a barbaritats com la Copa America a Barcelona, però com molts altres Macroprojectes que hi ha als Països Catalans. Això només és un primer avís. Ens veiem a la manifestació del 8 de juny per demostrar tota la força de les que ja no podem més. D'aquí no ens mourem!»

Les entitats End Fossil, Joventut pel Clima – Fridays for Future, Futuro Vegetal i Arran han convocat la manifestació dissabte a les 19.00 a l’Arc de Triomf de Barcelona per denunciar que els governs i institucions imposen polítiques per a generar beneficis per al sector turístic i logístic, però que descuiden gran part de la població. Això es fa evident, diuen, en propostes com les d’ampliacions de ports i aeroports, de macroprojectes i de construccions de més carreteres i polígons.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid