Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#CanviemElRumb
Nova mobilització contra la turistificació a Palma

Serà el proper 21 de juliol 21 de juliol a les 19 hores a l'Estació Intermodal de Palma. Fins la data de la mobilització, la Plataforma Menys Turisme, Més Vida farà assemblees a diverses poblacions de l'illa per recollir propostes i per difondre la manifestació

29/06/2024 Drets i Llibertats

Sota  l'objectiu de "#CanviemElRumb en matèria d'habitatge, serveis públics, feina, espais naturals i llengua i cultura", la Plataforma Menys Turisme, Més Vida ha convocat una nova mobilització a Palma,  21 de juliol a les 19 hores a l'Estació Intermodal.

Amb un missatge clar i directe, la plataforma i les entitats que li donen suport apunten que "És moment de sortir als carrers, organitzar-nos i alçar la veu per uns canvis reals, per frenar els impactes del model turístic i econòmic actual. Volem un canvi de rumb per garantir els drets de totes les persones i el respecte i protecció dels espais naturals, de la nostra terra i la nostra illa"

Exigeixen: L’accés a un habitatge digne; El fi de l’especulació immobiliària, la gentrificació i l’expulsió veïnal; La millora dels serveis públics; Treballs decents i ben remunerat, posem fi a la precarització; La conservació i regeneració dels espais naturals
i Respecte per la nostra cultura i la nostra llengua"

També remarquen que faran sentir la seva veu per tot arreu per establir límits al turisme i treballaran per un model socioeconòmic més just i sostenible. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid