Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aturem Hard Rock
La CUP reclama a Aragonès que doni explicacions públiques sobre el Hard Rock

Els independentistes consideren que la informació publicada a la Directa demostren que “teníem raó quan dèiem que hi havia marge per posar punt final en aquest macroprojecte” i acusen al president de mentir al país i a la seva pròpia militància

24/04/2024 Territori
La CUP ha sol·licitat la compareixença del president Aragonès a la Diputació Permanent. Ho ha fet després de conèixer la notícia publicada per La Directa que informa que La Generalitat va renovar el compromís amb el Hard Rock trenta minuts abans de l’acord de pressupostos amb el PSC.

Segons ha declarat Eloi Redon, canidat núm.2 per Tarragona, “El govern d'Aragonès ha tingut novament l'oportunitat d'acabar amb el Hard Rock i no només no ho ha fet si no que a més ara sabem que ha ordenat a l’INCASOL que reprengui els tràmits perquè el projecte tiri endavant.” Redón ha remarcat que la CUP i la Plataforma Aturem Hard Rock ja havien alertat anteriorment sobre la caducitat dels contractes “Reconeix així el que fa temps que diem, que els compromisos entre La Caixa, la Generalitat i el Hard Rock estan caducats i no són vigents”.

El candidat tarragoní, i una de les cares visibles d’Aturem Hard Rock ha aprofitat per carregar contra les accions del Govern “ERC diu que aquest projecte no respon al seu model de país i en comptes d'aturar-lo, el darrer que fa el seu govern és deixar-ho lligat perquè el projecte no caigui. En defensemlaterra.cat definitiva per protegir els interessos de la Caixa i el Hard Rock el govern pren tots els riscos econòmics i financers per les arques públiques, i el que (de treball precari), mediambientals (en plena sequera) i de salut (ludopatia) que comporta. I insisteix en el model de l'especulació urbanística i el turisme de masses”.

Per últim, els cupaires han reivindicat la necessitat d’organitzar-se amb la Plataforma i amb el moviment popular, que ha estat el motiu principal pel qual el projecte no ha tirat endavant durant els últims anys i ha estat el responsable de posar la necessitat d’una transició ecològica i planificada al centre del debat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid