Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar

La Candidatura d'Unitat Popular, sota el lema de Defensem la terra, ha presentat la llista aquesta tarda a Girona. La formació, encapçalada per Dani Cornellà, Montserrat Vinyets i Ignasi Sabater, destaca que ha aconseguit fer una llista diversa amb personalitats referents en les diferents lluites del territori.

11/04/2024 Política

Dani Cornellà s’ha dirigit als mitjans reafirmant la voluntat guanyadora i el convenciment que es milloraran els resultats per tal d’obtenir el màxim de diputats d’esquerres i independentistes de les comarques gironines al Parlament, afegint que "s'ha aconseguit fer una llista diversa, representativa de les nostres comarques i amb una clara visió d'obertura, incorporant diferents edats, perfils i militants de forces i moviments socials amb qui tenim molt en comú".

Montserrat Vinyets ha destacat la feina ben feta i l'experiència adquirida aquesta última legislatura, afegint que estan totalment determinats per continuar treballant per les comarques gironines i pel país. Ignasi Sabater ha reivindicat la lluita per l'alliberament nacional dels Països Catalans, defensant que la independència del nostre país és l'única garantia per continuar avançant en la conquesta drets nacionals, socials i ecològics."

La llista la segueixen personalitats com Marta Guillaumes (ecologista i ex-diputada provincial), Pino Delás (pagès, sindicalista i militant d’Anticapitalistes) i altres activistes, alcaldes i regidors referents al territori.

A més, com es va anunciar a inicis d'aquesta setmana, la llista la tanca l'actual alcalde de Girona, Lluc Salellas, el qual va declarar que "tancar la llista gironina és una manera simbòlica d'explicitar tot el suport personal al projecte de la CUP-Defensem la Terra, en unes eleccions tan importants com les del 12-M. Tant les comarques gironines com el conjunt del país necessiten una esquerra independentista amb tota la força possible al Parlament".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid