Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En el seu record
Ens ha deixat Aureli Argemí, fundador del CIEMEN

Darrerament havia publicat un llibre de memòries que porta per títol La llavor sembrada on fa un repàs dels seus records de dècades d’activisme en favor del país i la llengua.

03/04/2024 Política

Aureli Argemí, fundador i president emèrit del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN), ha mort aquest dilluns als 88 anys segons ha informat l'entitat en un comunicat. Nascut a Sabadell el 1936 i llicenciat en teologia a Roma i París, va ser monjo de Montserrat, va formar part de la comunitat de Cuixà a la Catalunya del Nord i va ser secretari de l’abat Aureli Maria Escarré durant el seu exili (1965-1968). La seva trajectòria, amb tot, destaca per la defensa del dret a l'autodeterminació i el seu compromís amb els Països Catalans.

La vetlla tindrà lloc demà dimecres 3 d’abril, de 16 a 21 h, al Tanatori de la Ronda de Dalt (carrer de Scala Dei, 17-37, Barcelona). El funeral serà demà passat dijous 4 d’abril, a les 10 h, al mateix lloc

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid