Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
300 anys passant pàgina
16/04/2024 Hemeroteca
Tomeu Martí. Foto: dBalears Tomeu Martí. Foto: dBalears

Mentre el pocavergonya de Pedro Sánchez continua entabanant els representants polítics catalans i els mediadors europeus amb la seva suposada 'agenda pel «reencuentro»', l'exili català, que des de 1714 no s'ha aturat mai, continua creixent.

Tres ciutadans honrats més han hagut de partir cap a l'exili suís per mor de la persecució política a què els ha sotmès l'Estat espanyol: són el periodista Jesús Rodríguez, l'empresari Josep Campmajó i el membre de l'equip d'Òmnium Cultural Oleguer Serra.

És molt dubtós que cap de les tres persones formàs part de Tsunami Democràtic (sona més a venjança per altres qüestions), però, en tot cas, és absolutament fals que les accions de Tsunami tenguin res a veure amb el terrorisme.

La Justícia espanyola acusa aquestes tres persones de «terrorisme», i puja un esglaó més en la delirant escalada d'una paradoxa de dimensions estratosfèriques que consisteix en que, els que suposadament persegueixen el terrorisme, el banalitzen i provoquen una nova forma d'humiliació a les vertaderes víctimes de les atrocitats terroristes.

I, mentre, Sánchez, Illa i companyia parlant de «reencuentro» i de «passar pàgina».

300 anys passant pàgines i sempre hi llegim el mateix: repressió i exili.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid