Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria
Mor a causa d'una allau a Queralbs el cerdanyolenc i independentista Joan González
25/03/2024 Política

El cerdanyolenc i independentista Joan González Moreno, de 28 anys, ha mort després de ser rescatat en estat crític per una allau de neu a Queralbs. Va ser arrossegat per una allau i va quedar mig colgat per la neu. Un grup d’excursionistes el localitzaren semisoterrat molt a prop del refugi Coma de Vaca (2.010 metres). Efectius del GRAE de Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM es desplaçaren fins al lloc de l’accident per rescatar-lo i reanimar-lo, i l’evacuaven en estat crític a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on va morir.

Joan González era tresorer del Club Excursionista de Cerdanyola (CEM) i un membre actiu del col·lectiu Teixidores per la República, vinculat al teixit associatiu i al moviment independentista de Cerdanyola del Vallès.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid