Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
6-D
El govern de Cerdanyola treballarà aquest 6-D seguint la proposta de l'AMI

Els membres del govern de Cerdanyola seguiran amb la seva activitat normal demà 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola, com a mostra de rebuig a la judicialització de la política

05/12/2016 Política

Demà, 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola, els membres del govern municipal de Cerdanyola no seguiran el "festiu" que commemora el marc jurídic i polític imposat de la Restauració borbònica.

Tal i com assenya el web oficial de l'ajuntament, els electes (Compromís-CUP i ERC) "estaran a l'Ajuntament treballant i realitzant tasques d'atenció a la ciutadania en un acte de normalitat administrativa. Amb aquest gest, els regidors i regidores volen evidenciar el seu rebuig davant la impossibilitat d'efectuar modificacions al text de la Constitució vigent."

Amb aquesta decisió, el govern de Cerdanyola del Vallès se suma a la proposta realitzada per l'Associació de Municipis per la Independència i que proposa als càrrecs electes treballar el 6 de desembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid