x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Dolores, veïna de Cerdanyola: "El voto no nos lo pueden quitar, Rajoy que diga lo que quiera"

Al vídeo corrresponent de l'acte central favor del Pacte Nacional pel referèndum Cerdanyola del Vallès intervé amb gran emotivitat i senzillesa: "El voto no nos lo pueden quitar, Rajoy que diga lo que quiera" i "yo tengo claro muy claro que tengo que defender Catalunya"

14/05/2017 Política

Un vídeo de l'acte central favor del Pacte Nacional pel referèndum Cerdanyola del Vallès, que reprodueix la intervenció d'una veïna a favor del dret a decidir, ha comptat amb una gran difusió en poques hores.

La Dolores, coneguda lluitadora de Cerdanyola i catalana d'origen extremeny, va ser una de les persones representants del moviment polític i del teixit sociocultural de la ciutat que van realitzar intervencions durant l'acte: ho va fer mostrant amb una gran emotivitat i senzillesa la seva posició de suport al referèndum sobre la independència: "Yo tengo muy claro que tengo que votar" i "El voto no nos lo pueden quitar, Rajoy que diga lo que quiera."

Durant el vídeo corrresponent a l'acte Dolores també recorda que al seu marit, actiu en la lluita antifranquista "le pegaron y no solo por sus ideales sinó por tener un carnet del Barça en la cartera; le preguntaron por qué un extremeño tenia que defender a Catalunya." I referma la seva identificació amb el país i la la defensa dels drets i llibertats que es pretenen arrebatar:  "Mis hijos han nacido aquí, yo vivo aquí, tengo muy claro que tengo que votar" i "yo tengo claro muy claro que tengo que defender Catalunya".

A l'acte de presentació del Pacte Nacional pel referèndum Cerdanyolai hi van intervenir l'exconseller republicà Joan Manuel Tresserras, el diputat i represaliat de la Mesa del Parlament Josep Nuet, l'alcalde Carles Escolà, i també va comptar amb una actuació musical de Ramon Sauló.

 

Valora
Rànquings
  1. 313 anys després la monarquia borbònica torna a reprimir el color groc per Sant Jordi
  2. El vídeo "Es tanzt ein Bi Ba Butzemann" (Viva Puigdemont) rep més de 200.000 visites en 24 hores
  3. La CUP inicia una recollida de signatures contra el nomenament de Santi Vila com a director general d’Aigües de Banyoles
  4. Abans es trencarà Catalunya?
  5. La por ha canviat de bàndol i Catalunya se'n va... a poc a poc, però se'n va
  6. Banc Sabadell finança un fabricant de bombes de dispersió, tot i estar legalment prohibit a l’Estat espanyol
  7. Viena es solidaritza amb Catalunya
  8. Tothom a la mani del 15A #LlibertatPresosPolítics
  9. Reflexions en la Diada del 25 d'Abril
  10. Il·legalitzar Catalunya
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid