Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per a la ruptura
Acte contra el pacte d’Estat, per l’autodeterminació i la independència
16/11/2023 Política
Acte contra el pacte d?Estat, per l?autodeterminació i la independència Acte contra el pacte d?Estat, per l?autodeterminació i la independència

Aquest dijous se celebrarà la primera votació de Pedro Sánchez com a president espanyol després del pacte d’Estat amb diferents partits, però que te com a element central, el pacte amb ERC i Junts i l’acord per l’amnistia, a canvi de renunciar a l’experiència política de desobediència i mobilització popular que va significar l’1 d’octubre del 2017 i alguns dies posteriors.

A partir d’aquesta situació, de la renúncia d’una part de l’independentisme a la ruptura amb l’Estat. S’ha impulsat el manifest, No al pacte d’Estat que ha recollit a prop de 300 adhesions. Per mostrar el rebuig a aquest pacte i reivindicar la lluita per l’autodeterminació i la independència dels Països Catalans s’ha organitzat una concentració i acte polític el 16 de novembre a les 19h a la Plaça Urquinaona de Barcelona

L’acte comptarà amb la conducció de la periodista Laia Altarriba i la lectura del manifest per part d’Edu Garzón, represaliat per l’Operació Judes. I a l’acte intervindran Laia Estrada, militant d’Endavant i diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Eva pous advocada i portaveu d’Alerta Solidària i Milena Cabanes, portaveu nacional d’Arran.

Abans de la concentració i acte, s’atendrà als mitjans de comunicació que vulguin a les 18:45 a la mateixa Plaça Urquinaona per part de Lluc Gayà, portaveu nacional d’Endavant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid