Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La "Directa" destapa un nou cas d'infiltració policial al moviment popular

Es tracta de l'agent del Cos Nacional de Policia espanyol Maria I. T. és la quarta espia descoberta de la promoció del 2019. La seva missió d'espionatge ha posat el focus a Girona en l'independentisme, l'antiracisme i el moviment per l'habitatge. Durant tot el període d'infiltració ha mantingut una relació sentimental estable amb un dels encausats pel tall de les vies de l'AVE en el primer aniversari de l'1 d'octubre

14/07/2023 Lema
Durant l’última setmana del mes de maig de 2020, la ‘Maria’ construïa les seves primeres amistats a Girona, segons explica el setmanari la Directa. Arribada des de Palma tres mesos enrere, aprofitava la pausa en el confinament de la pandèmia per assistir presencialment a l’escola Aurea Formació, on s’havia inscrit per cursar estudis de prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. Maria Perelló Amengual –nom i cognoms que constaven en el seu DNI fals– es convertiria en pocs mesos en una activista de pedra picada dels moviments socials de Girona i Salt, però no havia arribat a la capital de l’Onyar per decisió pròpia. Formava part de la 33a promoció del Cos Nacional de Policia espanyola (CNP) i s’havia format a l’escola de policia d’Àvila els anys 2017 i 2018 en companyia de MarcDani i Ramon, els tres infiltrats destapats anteriorment per la Directa que van aterrar coetàniament en l’activisme de Barcelona i València.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid