Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOM POBLE-CUP Celrà presenta la llista de les properes municipals

La formació ha presentat els 23 membres de la llista amb un àpat popular a la plaça de l’església de Celrà

19/04/2023 Política

El cap de llista de SOM POBLE-CUP serà l’actual alcalde David Planas i el diputat al Parlament i ex-alcalde de Celrà Dani Cornellà tancarà la llista. Els integrants remarquen que es tracta d’una llista més transversal amb gent de totes les edats i amb un programa que continua teixint juntament amb la ciutadania el present i futur de Celrà. També posen en valor que per aquestes eleccions compartiran polítiques comunes amb les candidatures SOM POBLE-CUP de la Llera del Ter.

Els integrants de la candidatura van expressar la seva satisfacció de l’acte amb l'assistència de més de 150 persones. Durant les pròximes setmanes acabaran d’enllestir el programa per presentar-lo al mes de maig davant la ciutadania.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid