Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes presenta la candidatura per a les municipals
13/03/2023 Política

El passat dissabte 11 de març, la Candidatura d’Unitat Popular a Blanes va presentar la candidatura al passeig de mar amb la que concorreran a les properes eleccions municipals. L’acte va estar presentat i moderat per Dani Cornellà, actual diputat de la CUP Nacional al Parlament de Catalunya per les comarques gironines.


Fa uns mesos ja van publicar un vídeo a les xarxes socials on avançaven les 5 primeres persones. A diferència d’altres forces polítiques que ja han presentat la persona que encapçalarà la llista, la CUP ho va fer presentant-ne les 5 primeres,
al·legant que el seu projecte polític continua sent una eina de transformació col·lectiva.


En aquesta línia, van fer l’acte de presentació conjuntament amb les 5 següents de la llista al carrer, obert a totes les persones que van voler sentir les propostes principals del programa polític. Així doncs, les 10 persones que encapçalaran la llista de la CUP de Blanes per les eleccions del maig seran:


1. Carles Estríngana
2. Ma Àngels Esteban
3. David Gómez
4. Neus Romano
5. Clara Castrillo
6. Jaume Pujadas
7. Urszula Sienczak
8. Lidia Baltrons
9. Esteve Gibernau
10. Alba Isern

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid