Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
municipals 2023
La CUP celebra el segon col·loqui per recollir propostes pel programa electoral

Aquest tractarà sobre serveis públics, indústria verda, model turístic i Economia Social i Solidària

13/03/2023 Política
L’Assemblea Local de la CUP de Tarragona celebra el segon col·loqui temàtic per recollir idees, propostes i impressions pel programa electoral de les properes Municipals 2023. Aquesta segona trobada tindrà lloc demà, 14 de març, a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc i comptarà amb la participació de l’Eulàlia Reguant, diputada de la CUP-NCG.

El segon dels col·loquis organitzat per les cupaires tractarà sobre serveis públics, indústria verda, model turístic i Economia Social i Solidària, “quatre eixos clau per parlar del model productiu que volem per la nostra ciutat” i que les anticapitalistes volen compartir i debatre amb la població tarragonina, a qui conviden “a participar d’aquests espais i dir-hi la seva”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid